tila haltuun!
siperiasiperia...squat

etusivu | ota tila haltuun! | siperiakalenteri | linkityhteystiedotenglish

Toimintaa katutaiteen puolesta 5.11.

Perjantaina 5.11. kokoontuu klo 18 Kiasmalla Reclaim the City-tapahtuma katutaiteen puolesta, koska...

Yksityisen vartiointipalvelun miehet seuraavat kuutta tarroja liimaavaa taiteilijaa, ottavat valokuvia ja toimittavat lopuksi näiden terroristien tekosista poliisille viisikymmentäsivuisen raportin. Epäkaupallista taidettaan kaikkien nähtäville levittävät nuoret päätyvät putkaan 56 tunniksi, sillä aikaa poliisi ratsaa heidän kotinsa.

Tämä huonolta elokuvalta kuulostava tapahtuma on vain viimeisin episodi Stop Töhryille -kampanjan ja vartiointiliike FPS:n katutaiteilijoihin kohdistamassa vainossa. Näin ei voi jatkua!

Samaan aikaan julkinen, kaikkien käytettävissä oleva tila katoaa yhtiöiden omistukseen. Julkiset pinnat täytetään esineellistävällä, kaupallisella visuaalisella saasteella - taginsa saa joka kadunkulmaan, jos on varaa maksaa.

Kaupunki supistaa peruspalveluja ja varjelee harmauden puhtautta ja kaupallisen mainonnan monopolia tänäkin vuonna miljoonalla eurolla. Poliisi sekä vartijat, nämä yhtiöiden palkkasoturit valvovat ettei ihmisten luovuus pursua esiin mistään. Haluatko sinäkin olla sponsored by?

Tarramme, tagimme, julisteemme, tahdomme ilmaista niissä rakkautemme ja vihamme, pelkomme ja toivomme, tai vain pitää hauskaa. Meiltä ei tarrat, maalit eikä liisteri lopu!

Fuck Stop Töhryille - Stop FPS!
Loppu harmaan betonin fasismille!


Tule mukaan, katutaiteen puolesta perjantaina 5.11. Kiasmalle klo 18 ja ota tarrasi mukaan. Sillä muista - tää on sun Stadi!

__
Suunnittelukokous tapahtumasta Sosiaalikeskus Siperiassa tiistaina 2.11. klo 19. Jos haluat vaikuttaa siihen mitä tapahtuu, tule paikalle! Jos et ole aiemmin käynyt, niin http://squat.net/valtaus löytyy kartta kohdasta "yhteystiedot".
etusivu | ota tila haltuun! | siperia | possetlinkityhteystiedotenglish

Sosiaalikeskus Siperia - Huvila 71, 00810 Helsinki - sosiaalikeskus.siperia@q-olio.net
Tapahtumat: siperian.keikat@q-olio.net