tila haltuun!
siperiasiperia...squat

etusivu | tila haltuun! | siperialinkityhteystiedotenglish

Siperian 1-vuotissynttärit
Sosiaalikeskus Siperia on Herttoniemessä sijaitseva puuhuvila, joka vallattiin asunnottomien yönä 17.10.2002. Tyhjillään oleva talo otettiin käyttöön, koska kaupungin tai minkään muun tahon järjestämä toiminta ei vastannut tarpeitamme: tahdoimme talon, jossa voisimme oleskella ja tehdä omanlaistamme toimintaa. Vuoden aikana on tapahtunut paljon: taloa on kunnostettu ja siitä on tehty käyttäjiensä näköinen, siellä on järjestetty erilaisia kulttuuritapahtumia ja poliittista toimintaa, pidetty kahvilaa ja ennen kaikkea vietetty aikaa yhdessä. Tämänhetkinen vuokrasopimus kaupungin kanssa jatkuu marraskuun loppuun asti. Pyrimme neuvottelemaan sopimukselle jatkoa, mutta olemme myös valmiit jatkamaan valtausta mahdollisten häätöyritysten jälkeen.

Siperia-posse kutsuu kaikki sosiaalikeskustoiminnasta, talonvaltauksista tai ylipäätään Siperiasta kiinnostuneet synttärikahville sekä tutustumaan taloon perjantaina 17.10. Kahvia ja kakkua on tarjolla klo 15 alkaen.

Lisätietoa sekä tulo-ohjeet ja kartta löytyy osoitteesta http://squat.net/valtaus

ILLALLA SIPERIAN SYNTTÄRIBILEET KLO 21 ALKAEN

DJ:t Yönhakija
Lemonslide
Dana
Valo
Rawbate (live)
Kimara (live)
+ videoita


autonominen sosiaalikeskus Siperia

Siperia on Herttoniemessä, Helsingissä sijaitseva puutalo, joka asunnottomien yönä 2002 vallattiin tilaksi omaehtoiselle toiminnalle. Talossa järjestetään poliittista toimintaa, bileitä, työpajoja, kahvilaa ja hengaillaan muuten vain - siitä nimi sosiaalikeskus. Lue lisää Siperiasta ja sen toiminnasta...events

EVERY DAY struggle for autonomous spaces

UPCOMING

--

Past events

etusivu | ota tila haltuun! | siperia | possetlinkityhteystiedotenglish

Sosiaalikeskus Siperia - Huvila 71, 00810 Helsinki - sosiaalikeskus.siperia@q-olio.net